مرکز بین المللی علوم و تکنولوژی پیشرفته کرمان
مرکز بین المللی علوم و تکنولوژی پیشرفته کرمان
1387

یکی دیگر از پروژه های بزرگی که توسط امور فنی و توسعۀ شرکت سروش طراحی و اجرا گردید، پروژۀ تجهیزات صوتی، تصویری، نور اختصاصی و سیستم ترجمۀ همزمان سالنهای مرکز بین المللی علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی کرمان در نزدیکی ماهان می باشد.

این پروژه دارای دو سالن می باشد که یکی از آنها دارای گنجایش 1,000 نفر و سالن دوم که کوچکتر است گنجایش 300 نفر شرکت کننده را دارد. معماری داخلی هر دو سالن به گونه ای طراحی شده است که صدای سخنران در حالت سکوت کامل حضار و بدون استفاده از بلندگو و میکروفون در تمام نقاط سالن قابل شنیدن است. کاربری سالن برای برگزاری جلسات علمی و سمینارهای بین المللی و با شرکت دانشمندان و اساتید ایرانی و خارجی طراحی شده است. با توجه به نوع کاربری خاص، تجهیزات متنوعی می بایست در این سالن نصب و راه اندازی می شدند که ضمن کارائی مطلوب در راستای توانائیهای خودشان مانع کار عادی بقیۀ تجهیزات نشوند. به همین خاطر مجموعۀ سیستمها به گونه ای طراحی شدند که اهداف مورد نظر کار فرما برآورده شوند. 1- تجهیزات نور سالن بزرگ از یک سیستم کنترل دیمر 18 Line و تعداد 18 دستگاه پروژکتور با نورهای یکنواخت و همچنین نورهای موضعی تشکیل شده بود که در محلهای پیش بینی شده نصب گردیدند. تجهیزات نور سالن کوچک نیز از یک سیستم کنترل دیمر 12Line و تعداد 12 دستگاه پروژکتور با نورهای یکنواخت و همچنین نورهای موضعی تشکیل شده بود که آنها نیز در محلهای پیش بینی شده نصب گردیدند. 2- تجهیزات صوتی هر دو سالن از دو دستگاه میکسر صدای مشابه و با امکان ورودیهای متعّدد میکروفون و Line و نصب پچ پانلهای صدا برای افزایش قابلیتهای میکسر صدا و همچنین بلندگوها و آمپلی فایرهای متناسب با فضای سالن و تعداد 20 خط میکروفون با سیم در نقاط مشخص شده و دو میکروفون بی سیم برای سؤال حضار تشکیل شده بود. و تنها تفاوت دو سالن در تعداد بلندگوها بود. 3- تجهیزات پروژکشن سالن بزرگ دارای پردۀ عریض 4×6 متر با امکان کنترل از راه دور و یک دستگاه ویدئو پروژکتور قدرتمند 6000 آنسی لومن و با امکان ورودیهای مختلف تصویری می باشد. و در سالن کوچک نیز پرده ای با ابعاد 4×3 متر با همان امکانات و یک دستگاه ویدئو پروژکتور 4000 آنسی لومن با همان امکانات نصب گردیده است. 4- تجهیزات تصویر برداری سالن بزرگ از سه دستگاه دوربین و سالن کوچک از دو دستگاه دوربین با امکان Pan/Tilt و Zoom/Focus از اتاق کنترل و یک دستگاه میکسر تصویر با امکان میکس و افکتهای مختلف و همچنین دستگاههای ضبط صدا و تصویر بر روی DVD تشکیل شده است. 5- تجهیزات ترجمۀ همزمان سالن بزرگ نیز از یک دستگاه یونیت مرکزی و تجهیزات سه اتاقک مترجم و چند آنتن فرستندۀ مادون قرمز و تعداد زیادی گیرنده چهار کانال برای شنیدن زبانهای دلخواه برای مستمعین تشکیل شده است. با پایان مرحلۀ نصب تجهیزات, مرحلۀ راه اندازی، تست و تنظیمات بود که دقت خیلی زیادی را می طلبید. در این مرحله با استفاده از دستگاههای اندازه گیری و بکار بردن تأخیر اندازها و تنظیم دقیق آنها و همچنین تنظیم بلندگوها از لحاظ کنترل میزان ورودی آنها و اصلاح ارتفاع و جهت، برای تنظیم صدا انجام شد و سپس تنظیمات دوربینها برای دریافت بهترین تصویر هم از لحاظ کیفیتی و هم از لحاظ مکانی بررسی و عملی گردید و در انتها تنظیم آنتن های ترجمۀ همزمان برای ارسال سیگنال یکنواخت در تمام سطح سالن انجام گردید. این پروژه پس از نصب و راه اندازی و بهره برداری اولیّه سرانجام در دی ماه سال 1387 تحویل مسئولین ذیربط گردید، و از همان زمان برگزاری سمینارها و جلسات در هر دو سالن آغاز گردید.

سایر تصاویر
سایر پروژه ها
صندوق بازنشستگی صدا و سیما

تامین تجهیزات، نصب و راه اندازی سالن کنفرانس صندوق بازنشستگی صدا و سیما

پروژه استودیو مجازی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری

استودیو مجازی میراث فرهنگی با مساحت حدود 35 متر مربع و به منظور بهره‌برداری مجازی و پخش زنده اینترنتی احداث گردید.

انجمن نابینایان استان کرمان

این پروژه شامل یک سالن آمفی تئأتر با گنجایش 300 نفر و یک استودیوی ضبط و پخش حرفه ای صدا به همراه دو باکس شنیداری و سالن تشریفات می باشد که در فضایی کاملا سنتی طراحی و ساخته شده است.